Ψυχίατρος - Θεραπευτής Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας

Γεννήθηκα το 1985 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στην Κρύα Βρύση Πέλλας.

 

Το 2003, μετά από πανελλαδικές εξετάσεις, εισήχθην στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Περί το μέσον της φοίτησης συνειδητοποίησα την επιθυμία μου να ακολουθήσω την Ψυχιατρική ως ειδικότητα που εμπεριέχει στο επιστημονικό της πεδίο και προσεγγίζει ολιστικά την «ψυχή», τον «νουν», την «ύλη».

 

Μετά την αποφοίτηση, υπηρέτησα ως στρατιώτης - οπλίτης ιατρός στο Πρωτοκκλήσι Σουφλίου.

 

Ακολούθως, από το 2011, εργάσθηκα στη Σάμο ως αγροτικός ιατρός (Γενικό Νοσοκομείο Σάμου) και εν συνεχεία ως ιδιώτης ιατρός.

 

Έπειτα, κατά την ειδίκευσή μου στην Ψυχιατρική, εργάσθηκα ως ιατρός στα εξής τμήματα:

  • Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης - Ψυχιατρική Κλινική

  • Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ‘Γ. Παπανικολάου’  / Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

- Δ’ Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας

- Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βορειοδυτικού Τομέα

- Τμήμα Ψυχιατροδικαστικής

- Εργαστήριο Νευροφυσιολογίας

  • Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ - Α’ Νευρολογική Κλινική

 

Το 2017 έλαβα τον τίτλο «Θεραπευτής Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας». [Πιστοποιημένο τακτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας και της International Cognitive Analytic Therapy Association.]

 

Μετά τη λήψη του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Ψυχιατρικής το 2018, εργάσθηκα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (Δ’ Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας).  

 

Την ίδια χρονιά, ωστόσο, είχε έρθει η ώρα να εκπληρωθεί η επιθυμία μου να επιστρέψω στη Σάμο!  Έκτοτε, ζω μόνιμα στο νησί και εργάζομαι ως ιδιώτης ψυχίατρος.

 

Είμαι μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, της Πανελλήνιας Ένωσης Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας και της International Cognitive Analytic Therapy Association